Veterinari Beograd – Dežurna Vetrinarska ambulanta Lunja

dezurni-veterinar-beograd

Ukoliko dolazite u Beograd na pregled vašeg kućnog ljubimca, mi vam nudimo apartmane po povoljnoj ceni, a naravno i preporuku dobrog i povoljnog stručnjaka u glavnom gradu.  Veternari Beograd su vaš pravi izbor za vašeg kućnog ljubimca.
Vlasnici kućnih ljubimaca i svi oni istinski ljubitelji životinja koji brinu čak i o onim uličnim psima i mačkama znaju koliko je važno pronaći profesionalnog veterinara, nekog ko će moći da im uvek izađe u susret, da dođe na određenu adresu, da popriča sa vlasnikom životinje i objasni mu sve što je neophodno da zna u vezi svog ljubimca… pronaći veterinara od poverenja. U Beogradu zaista postoji mnogo veterinara, ali nemaju svi isti pristup prema životinjama, ali takođe ne nude ni svi sve veterinarkse usluge. U našoj veterinarskoj ambulanti u Beogradu pronaći ćete ljubazne veterinare, vrhunski specijalizovane iza kojih stoji dugogodišnje iskustvo u lečenju i brizi o raznim kućnim ljubimcima. Veterinari naše veterinarske amublante „Lunja“ sa sedištem u ulici Juirija Gagarina 27 (Novi Beograd) po pozivu će doći na određenu adresu u bilo koje doba dana ili noći, jer mi imamo i dežurnog veterinara. Svakog svog novog ili starog pacijenta, naši veterinari dočekaće sa osmehom i posvetiće mu punu pažnju, obaviće detaljan specijalistički pregled i uspostaviti dijagnozu, nakon toga propisanu terapiju pokušaće da pruže što bezbolnije kako Vaš kućni ljubimac ne bi posetu svom veterinaru doživeo stresno.
Naši veterinari se trude da im posao nikada ne pređe u onu vrstu rutine u kojoj se zaboravlja koliko je važan pristup svakom pacijentu i razgovor sa njegovim vlasnikom; mi smo svesni koliko je izbor pravog veterinara za Vašeg kućnog ljubimca važan za celu porodicu, jer je Vaša životinja punopravni član cele porodice. Zbog toga se trudimo da u našoj veterinarskoj ambulanti vlada prijatna atmosfera i da sa svim vlasnicima detaljno popričamo i odgovorimo na sva njihova pitanja u vezi kućnog ljubimca. Ukoliko živite u Beogradu i tragate baš za ovakvim veterinarima onda zakažite prvi pregled za Vašeg kućnog ljubimca u našoj amublanti. Naš dežurni veterinar je na raspolaganju 24h dnevno, i vikendima i praznicima, za sve hitne slučajeve, i doći će na bilo koju adresu u Beogradu u veoma kratkom roku. Dugogodišnje iskustvo, profesionalost, briga i ljubav prema ovom poslu načinili su od nas veterinare dostojne poverenja – kako kažu vlasnici naših starih pacijenata. Mislite da smo još samo jedna u nizu veterinarskih ordinacija u Beogradu? Dođite da Vas uverimo u suportno… i Vaš ljubimac se pita – sigurni smo da će naši veterinari uspeti da osvoje njegovo srce i Vaše poverenje.