Najpovoljniji Rent a car u Beogradu – Srbiji

rent-a-car beograd cenovnik

Sve je više Rent a car agencija za rentiranje automobila u Beogradu, pa stoga nikad nije bilo ni lakše ni jeftinije iznajmiti automobil.

Visokovalitetne rent a car usluge po najvišim svetskim principima, niske cene rentiranja, veliki izbor vozila, profesionalnost, su glavne karakteristike većine agencija za rentiranje automobila u Beogradu, a naročito Rent a car Beograd Rent agencije.

U Rent a car Beograd Rentu možete rentirati sledeća auta: Fiat Punto, Volkswagen UP, Dacia Logan, Opel Astra H, Mazda 6, Dacia Sandero, Chevrolet Aveo, Seat Leon, BMW X6, Mercedes Benz E klasa. Rentiranje automobila u Beogradu svih klasa i modela po najnižim   cenama. Klijentima koji imaju potrebu za rentiranjem automobila za smeštaj većeg broja putnika Rent a car Beograd Rent, nudi automobile koji pružaju visok nivo komfora i poseduju veliki skladišni prostor. Iz velike ponude voznog parka Rent a car Beograd Rent, odaberite auto koji će biti u skladu sa Vašim potrebama i budžetom. Cena rentiranja vozila je najpovoljnija u Beogradu.

Rentiranje vozila Beograd po ceni već od 19 Eura. Brz i kvalitetan rent a car servis, nova i udobna vozila, specijalne ponude i popusti za višemesečni najm i redovne klijente. Za pravna lica i klijente koji iznajmljuju auto na više meseci Fudeks rent a car odobrava posebne popuste. Specijalne ponude za rentiranje auta Beograd namenjene su firmama koje često vrše najam vozila.

Rent a car Beograd Rent nudi najkvalitetnije i najpovoljnije rentiranje auta u Beogradu. Auto možete rezervisati pozivom na telefon 064 27 007 44, 011 3373 374 ili rezervacijom Online na sajtu.

Rentiranje auta Beograd prilagođeno je potrebama o budžetima klijenata. Kontaktirajte agenciju i dobićete najpovoljniju cenu Rent a car za izabran auto.

Rezervaciju vozila izvršite na vreme kako bi izabran auto bio dostupan u željenom terminu.

Rentiranje auta Beograd na 7,15 i 30 dana uz posebne popuste.  Rent a car pruža mogućnost najma vozila na duži period od 12 meseci. Takođe vrši usluge transfera na aerodrom Nikola Tesla Beograd, kao i uslugu rentiranja auta sa vozačem.

Rentiranje auta Beograd uz najbolje uslove i cene – Rent a car Beograd Rent.