Otkup polovnih automobila Beograd

otkup polovnih automobilaMi vršimo otkup polovnih automobila u Beogradu. Nećemo odbiti nijedno vozilo, bez obzira na model, spoljašnjost i stanje. Mada, navedena tri faktora svakako grade novčani iznos koji ćemo Vam isplatiti za vozilo. Dovoljno je da nazovete dole navedeni broj telefona, obavestite o kom modelu vozila se radi, u kakvom je opštem stanju i na koju lokaciju u Beogradu treba da dođemo. Tada ćemo ugovoriti termin koji odgovara i Vama i nama, a vrlo ubrzo i doći po vozilo. Želimo da napomenemo da je od presudnog značaja, i jedini uslov za otkup – administrativna regularnost vozila, sa urednim dokumentima, o čemu ćemo izvršiti uobičajenu proceduru provere u SUP – u. U Beogradu ćemo regulisati punomoćje ili ugovor. Otkupljeno vozilo će Vam odmah biti plaćeno. Napominjemo da ne radimo u noćnim časovima. Dostupni smo za saradnju kako fizičkim, tako i pravnim licima. Vaše je da nas kontaktirate putem telefona i očekujete na ugovorenoj lokaciji u glavnom gradu naše zemlje.
Audi, BMW, Citroen, Dacia, Volvo, Opel, Golf, Yugo, Škoda, Volvo, oldtajmeri… svi modeli, svih godina proizvodnje su u svakom momentu svakako dobrodošli kod nas, pod uslovom da posedujete regularnu i validnu dokumentaciju za vozilo.
Ukoliko iz bilo kog razloga želite da prodate svoj automobil, obratite se nama i nećete se pokajati, mi svakako nećemo odbiti Vaš automobil.
Pogodnosti koje nudimo
Mi imamo iskustva u ovom poslu, pouzdani smo i profesionalni, te ćemo opravdati Vaše poverenje.
Otkupićemo svako vozilo (ispravno, neispravno, havarisano) za koje imate regularnu dokumentaciju. Može Vam biti isplaćeno najmanje pedeset, a najviše dve hiljade eura, bez čekanja, u momentu primopredaje vozila. Svaki automobil za nas ima vrednost. Umesto da kupca tražite putem raznih oglasa ne znajući koliko vremena će proći dok konačno ne uspete da prodate auto, obratite se nama – saradnja sa nama je brza, dogovor vrlo jednostavan, a otkupna cena realna.
Kontakt telefon glasi 065/9898/368.